ΕΥΡΥΑΓΓΕΙΕΣ

Οι ευρυαγγείες είναι αραχνοειδείς φλέβες ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του δέρματος.

Οι ευρυαγγείες είναι διατεταμένα τριχοειδή αγγεία και μπορεί να καλύπτουν μεγάλη επιφάνεια ή να είναι μεμονωμένες.

Ευρυαγγείες εμφανίζονται τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο σώμα.

Οι ευρυαγγείες ποδιών οφείλονται σε πολλούς παράγοντες, όπως η ορθοστασία, ορμονικοί παράγοντες, η εγκυμοσύνη, η φλεβική ανεπάρκεια, η παχυσαρκία, κάποιος τραυματισμός και η κληρονομικότητα. Μέθοδοι αποτρίχωσης όπως το κερί ή αποτριχωτικές μηχανές επιδεινώνουν το πρόβλημα των ευρυαγγειών.

Η χρήση του laser στη θεραπεία των ευρυαγγειών είναι η πιο συχνή μέθοδος που χρησιμοποιείται σήμερα και μπορεί να αντιμετωπίσει όλο το φάσμα τους, από τις πιο λεπτές μέχρι και ένα πλέγμα ευρυαγγειών που ονομάζεται αιμαγγείωμα.

Το laser στοχεύει σε συγκεκριμένα σημεία και καταστρέφει το κόκκινο χρώμα των ευρυαγγειών που βρίσκονται κοντά στην επιφάνεια του δέρματος χωρίς να βλάψει τον ιστό του δέρματος.

Η διαδικασία είναι σχετικά σύντομη και δεν απαιτείται αναισθησία. Μετά τη θεραπεία το δέρμα είναι πολύ πιο ομοιόμορφο και πιο φυσικό στην όψη του.

Η θεραπεία των ευρυαγγειών με σκληρυντικές ουσίες είναι μία πολύ αποτελεσματική μέθοδος εξάλειψης των ευρυαγγειών των ποδιών.

Κατά τη σκληρυντική θεραπεία των ευρυαγγειώνενίονται ειδικά διαλύματα που εξαλείφουν τις παθολογικές ευρυαγγείες ποδιών, χωρίς να προκαλούν βλάβες στα υπόλοιπα αγγεία μας.

Η θεραπεία ευρυαγγειών ποδιών γίνεται κυρίως για αισθητικούς λόγους.

Παράλληλα όμως η θεραπεία των ευρυαγγειών βελτιώνει και συνοδά συμπτώματα των ευρυαγγειών των ποδιών όπως αίσθημα καύσου και πόνου.

Σκληροθεραπεία μπορεί επίσης να γίνει και μετά από laser σε ευρυαγγείες ποδιών που έχουν τυχόν απομείνει.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Kαθημερινά:  10:00 - 21:00
 -----------------------
Κατόπιν ραντεβού
 

 

NEWSLETTER

Κάντε εγγραφή στο Newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τα τελευταία μας νέα, άρθρα και δημοσιεύσεις.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Πολυτεχνειου 25
 Νεο Ηρακλειο Αττικης,14122
 2ος οροφος, πλησιον σταθμου ΗΣΑΠ Ηρακλειου

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  210 2835102

  694 7898934